Eglutės įžiebimo šventėje Prienų J. Marcinkevičiaus bibliotekoje

Paskelbta: Trečiadienis, 11 Gruodis 2013

Gruodžio 10 dieną ,,Kiškučių", ,,Pelėdžiukų", ,,Voveriukų" ir ,,Ežiukų" grupių vaikučiai ir jų auklėtojos dalyvavo  eglutės įžiebimo šventėje Prienų J. Marcinkevičiaus bibliotekoje. Šventė buvo tikrai įdomi ir nuotaikinga. Priešmokyklinės grupės vaikučiai vaidino pasaką ,,Ropė". Kupini džiugios artėjančių švenčių nuotaikos vaikai deklamavo išmoktus eilėraštukus, o priešmokyklinės grupės auklėtinė Lukutė  padovanojo kalėdinę dainelę.  

Visi drauge žiūrėjome animacinį filmuką apie senelį šaltį, kuris ieškojo vasaros. Eglutę įžiebėme papuošdami ją savo pagamintais spalvotais angeliukais. Džiugių emocijų ir geros nuotaikos tikrai netrūko. Atsisveikinant bibliotekos darbuotojos visiems vaikučiams prisiminimui padovanojo po kalėdinį žaisliuką - užduotėlę. Nuspalvinę  ir išmarginę jį įvairiausiais šalčio raštais, papuošime savo eglutę. Juk savo rankomis gaminti eglutės žaisliukai yra patys gražiausi.

Ačiū bibliotekos direktorei bei jos darbuotojoms už gražią šventę ir galimybę pabūti drauge artėjant gražiausioms metų šventėms.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 S. Leonavičienė