Darželio 50-ojo jubiliejaus šventė

Paskelbta: Trečiadienis, 05 Birželio 2013

Gegužės 31-ąją dieną Prienų Kultūros ir laisvalaikio centre įvyko  mūsų darželio 50-ojo jubiliejaus šventė, palikdama praeityje 50 gražių ,,Saulutės“ gyvavimo metų. Nepaprastai smagu buvo matyti gausiai susirinkusius svečius, buvusius darželio ugdytinius ir darbuotojus, tėvelius, garbingus Seimo, rajono savivaldybės bei kitų ugdymo įstaigų atstovus, socialinius partnerius.

Už nuoširdumu dvelkiančią koncertinę programą norisi padėkoti ją organizavusiems pedagogams R.Žibienei, S.Kondrotui, puikiai šventę vedusioms auklėtojoms R.Drazdauskienei, I.Smolskytei, mūsų šauniems dainorėliams, deklamatoriams, Dovydo iš ,,Voveriukų" grupės tėveliui, o taip pat gražią sveikinimų pynę nupynusiems l.-d. ,,Gintarėlis“ ir ,,Ąžuolo“ progimnazijos dainininkams, l.-d. ,,Pasaka“ ir Kultūros ir laisvalaikio centro šokių kolektyvo ,,Trapukas“ mažiesiems šokėjams, buvusiam mūsų darželio ugdytiniui Nojui - už smuiko melodijas.

Po nuotaikingo gimtadienio reginio, nuoširdžių ir jaudinančių darželio direktorės V.Petrušienės sveikinimo žodžių, sulaukėme daug šiltų padėkų. Rajono savivaldybės mero V.Bujanausko vardu mus pasveikino ir padėkas įteikė mero patarėjas R.Markūnas, Švietimo skyriaus vedėjas R.Zailskas bei pati darželio direktorė. Sveikinimo žodį tarė ikimokyklinio ugdymo įstaigų kuratorė vyr. specialistė D. Keblienė. Jai direktorė įteikė knygą apie darželį, kurią išleido visa darželio bendruomenė. Buvo pagerbtas ir įvertintas kiekvienas bendruomenės narys, savo nuoširdžiu darbu prisidėjęs prie darželio kūrimo istorijos.

Sulaukėme gausybės sveikinimų bei linkėjimų. Mus pagerbė ir didelį gimtadienio tortą dovanojo LR Seimo narys A.Palionis; už dalyvavimą piešinių parodoje kiekvieną darželio grupę kanceliarijos priemonėmis bei saldžiais prizais apdovanojo, nuoširdžius sveikinimo žodžius tarė LR Seimo narys V.Kamblevičius ir Prienų rajono savivaldybės tarybos narė L.Jakinevičienė. Saldumynais vaišino kepyklėlė „Sotas“, ačiū jiems visiems. Dar ilgai ,,Saulutei“ šviesti ir šildyti linkėjo: Prienų rajono savivaldybės švietimo skyriaus vedėjas R.Zailskas, darželio kuratorė Daiva Keblienė, Prienų miesto seniūnas A.Matulevičius ir jo pavaduotoja I.Stasytienė,  Swedbank banko Prienų klientų aptarnavimo centro vadovas G.Bartulis, Prienų kultūros ir laisvalaikio centro direktorius Dž.Aksenavičius ir jo pavaduotoja L.Gediminienė, pedagoginės psichologinės tarnybos direktorė A.Vasiliauskienė, l.-d. ,,Gintarėlis“, l.-d. ,,Pasaka“, ,,Ąžuolo“ progimnazijos, ,,Revuonos“ vidurinės mokyklos bendruomenės, buvę darbuotojai ir ugdytinių tėveliai. Tikimės, kad nuoširdūs svečių linkėjimai išsipildys ir darnus ,,Saulutės“ kolektyvas niekada nepritruks jėgų, kūrybiškumo,  gražų ir nerūpestingą vaikystės pasaulį puošdamas  pačiomis gražiausiomis spalvomis.

50-ies metų darželio veiklos akimirkos

Jubiliejaus šventės akimirkos