,,Saulutėje“ supintos rudens spalvos

Paskelbta: Trečiadienis, 15 Spalio 2014

Lopšelyje-darželyje ,,Saulutė“ įgyvendintas projektas ,,Rudens spalvos“, pakvietęs  mažuosius ir jų tėvelius į įspūdingą šventę ,,Supinkime rudens spalvas“. Jos metu ne tik dainavome, deklamavome, bet ir iš  margaspalvių rudens gėlių žiedų, vaisių ir daržovių supynėme nuostabaus grožio saulę.

Dar spalio pradžioje, su įspūdinga rudens gėrybių ir piešinių paroda, startavęs projektas sužavėjo ne tik mažuosius, bet ir jų tėvelius. Juk kaip galima nesižavėti nuostabiomis rudens kompozicijomis – kirmėlytėmis, kiškučiais, sraigių nameliais,  avytėmis.  

Šventinio renginio vaikai labai laukė.  Kartu su savo auklėtojomis, personažais – Vėju, Lietumi ir Šalna  atkeliavę ,,morkytės“, ,,pomidorai“, kitos rudens gėrybės neliūdėjo. Pindami saulutę visi jautėsi saugūs, kūrybiški, minė mįsles, dainavo, šoko, deklamavo.

Manome, kad projektas buvo sėkmingas ir pagrindinius jo tikslus  – turtinti žinias apie rudenį, skatinti vaikus domėtis rudens gėrybių įvairove, jų nauda žmogui, tenkinti vaikų  saviraiškos poreikį, ugdyti draugiškumą, dėmesingumą, mokyti kultūringo elgesio, suteikti džiugių emocijų, įgyvendinome.

Visos administracijos vardu tariame nuoširdų ačiū vaikams, jų tėveliams, grupių auklėtojoms, meninio ugdymo pedagogei už idėjas, nuoširdų dalyvavimą projekte.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

Direktorės pavaduotoja ugdymui Loreta Jakinevičienė