Lopšelyje-darželyje ,,Saulutė“ šventinis šurmulys

Paskelbta: Ketvirtadienis, 18 Gruodis 2014

Šventos Kalėdos - pati laukiamiausia šventė, kuomet galime pasidžiaugti, pasidalinti gerumu, meile ir šiluma.

Pasitinkant didžiąsias šventes, darželyje buvo vykdomas projektas ,,Šventų Kalėdų belaukiant“. Projekto metu vaikams surengtos adventinės popietės grupėse, vaikų ir tėvelių darbų paroda ,,Po angelo sparnu“, darželyje įžiebta Kalėdinė eglutė, dalyvauta renginyje ,,Fėjų pasakos“, gruodžio 17 d. ,,Ainiai“ atskubėjo ne tik su nuotaikinga programa, bet ir su Kalėdų Seneliu.

Ypatingą vietą projekte užėmė socialinė akcija ,,Gerumo spindulėliai“, kurios metu vaikų ir tėvelių pagaminti angelai sušildys buvusių įstaigos darbuotojų, vienišų senelių rankas. Už gerumą, mokėjimą pasidalinti norime padėkoti mūsų vaikučių tėveliams -lopšelio-darželio tarybos pirmininkui Jonui Masiui, Gintarui Dabrišiui, padovanojusiems ,,Voveriukų“ grupės vaikų žaidimų kampeliui virtuvinius baldelius. Nuoširdų ačiū tariame ir mamytei Airinai Radzevičienei, skyrusiai 1000 litų ,,Pelėdžiukų grupei. Už šiuos pinigėlius nupirkta nauja patalynė vaikams. Už paramą (įsigijome gobelenų), dėkojame UAB ,,Bemz“, Reginai Žvirblienei, kurios dėka į grupes atkeliaus žaislai. Už spalvinimo knygeles ,,Vandens kelias“ dėkojame Lietuvos vandens tiekėjų asociacijai, UAB Birštono vandentiekis direktoriui Cezarui Pacevičiui. Dėkojame ir projekto socialinei partnerei, tautodailininkei Aušrai Deltuvienei. Grupių auklėtojos padėkos raštus įteikė ir tėveliams, kurie visuomet yra šalia, dalinasi ne tik rūpesčiais, bet ir nuoširdžia pagalba joms ir įstaigai.

Prienų lopšelio-darželio ,,Saulutė“ administracija taip pat taria nuoširdų ačiū visiems ir linki 2015 metus pasitikti kartu su artimais, mielais žmonėmis, su šypsena ir tikėti, kad tik mylėdamas žmogus gali būti laimingas.

 

Direktorės pavaduotoja ugdymui

Loreta Jakinevičienė