,,Rudens gėrybių pilna kraitelė"

Paskelbta: Ketvirtadienis, 01 Lapkritis 2018

Spalio 16 dieną mūsų darželyje vyko jau tradicine tapusi rudenėlio šventė - ,,Rudens gėrybių pilna kraitelė". Į rudens gėrybėmis papuoštą darželio kiemą sugužėjo vaikučiai, pasipuošę margaspalvėmis daržovių karūnomis. Kieme jie sutiko ,‚Kiškutį“ (auklėtoja I.Kėvalienė), „Kaliausę“ (auklėtoja L.Kubilienė) ir „Rudenėlį“ (meninio ugdymo pedagogė Ž.Kondrotienė).

Vaikai klausėsi „Kiškučio“ ir „Kaliausės“ pokalbio apie rudenėlį, atsakinėjo į jiems užduotus klausimus, o pasirodžius „Rudenėliui“ visi linksmai šoko ratelius, dainavo daineles, minė minkles, atliko jiems paruoštas užduotėles. Šventės pabaigoje darželio direktorė R. Drazdauskienė įteikė padėkas grupių vaikučiams, jų tėveliams už dalyvavimą rudens gėrybių parodoje ,,Pokštininkas ruduo". Visi kartu pasidžiaugėme rudens gėrybėmis, gražiu, šiltu rudenišku rytu.

Pagrindinis šventės tikslas – turtinti vaikų žinias apie rudenį. Visa tai pasiekta dainuojant daineles, žaidžiat žaidimus, organizuojant rudens gėrybių parodėlę, susipažįstant su vaisiais ir daržovėmis.

Nuo pat ryto patirtas džiaugsmas, linksma ir gera nuotaika lydėjo mus visą dieną...

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Auklėtoja L. Kubilienė