Respublikinio projekto ,,Futboliukas” veiklos lopšelyje-darželyje ,,Saulutė”

Paskelbta: Antradienis, 11 Vasario 2020

    Sugrįžę po Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų „Futboliuko“ projektą l/d ,,Saulutė” pradėjo vykdyti   su naujomis veiklomis ir naujais iššūkiais. Juk taip, kaip pradėsime naujus, tokie ir bus visi metai! Tad sausio mėnesį pradėjome su šūkiu: sportuokime, žaiskime ir kurkime! 

    Nauji metai – nauji iššūkiai! Šventiniu laikotarpiu leidome sau pailsėti, o dabar pats laikas vėl kibti į darbus ir metus pradėti  aktyviai.

    Pirmoji sausio mėn. užduotis - kūrybinė, kuri įtraukė ne tik vaikus, bet ir jų tėvelius. Vaikai būna labai laimingi, kai sugrįžę namo gali linksmai ir kūrybingai praleisti laiką su tėveliais, seneliais, broliais ir sesėmis. Vaikų užduotis buvo – kūrybinis darbas futbolo tematika. Vaikus skatinome improvizuoti,  nustebinti „Futboliuką“ kūrybiškumu: vaikai konstravo, lipdė, piešė (ar kaip tik fantazija leidžia) gamino futbolo stadiono maketą, taurę, medalį, futbolo batelį, gairelę ar bet ką kitą. Įstaigoje  buvo surengta darbų parodą, kad visi galėtų pasidžiaugti originalia kūryba. 

    Vasario 4 dieną pakvietėme l/d ,,Saulutė” ugdytinius ir jų tėvelius į bendrą ,,Futboliuko” treniruotę. ,,Ežiukų”, ,,Kiškučių”, ,,Voveriukų”, ,,Pelėdžiukų” grupių tėveliai ir vaikai rinkosi l/d ,,Saulutė” salėje. Vaikai ir tėveliai atlikinėjo įvairias užduotis susijusias su futbolu: varėsi kamuolį, jį stabdė, dalyvavo estafetėse, o vėliau visi kartu žaidė futbolą. Treniruotę organizavo ir vedė auklėtoja Laura Revinskienė.

    Džiugu, kad Respublikinis projektas ,,Futboliukas” yra ta bendruomenę vienijanti veikla, kurioje vaikai sportuoja, kuria, fantazuoja, o tėveliai ir pedagogai bendradarbiauja.

    Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Auklėtoja Laura Revinskienė