Svečiuose Barborytė ir meistriukas Petriukas

Paskelbta: Antradienis, 15 Spalio 2013

Mokytojo dienos proga tėveliai nutarė palengvinti „Voveriukų“ grupės auklėtojų darbą ir tuo pačiu patirti, ką reiškia šeimoje auginti ne du, o daug daugiau vaikučių.

Joanos ir Dovydo tėveliai, žaismingai prisistatę Barboryte ir meistriuku Petriuku, padovanojo visiems po laimės riešutą, kartu dainavo, šoko, žaidė įvairius žaidimus. Na, o po linksmybių meistriukas Petriukas pakvietė  dėlioti dėlionę, kuri buvo  neįprasta popierinė, o iš medžio plaušų.

 Petriukas net suplukęs rinko dėlionę. Vaikučiai noriai padėjo, palaikė, padavė instrumentus, kol galiausiai sumeistravo. Bendro darbo rezultatas buvo puikus - spintelė  žaisliukams susidėti. Kol meistriukas dirbo, Barborytė visus vaišino gardėsiais.

Ši neeilinė popietė labai patiko mažiesiems. Tėveliai įsitikino, kad visus sudominti, išklausyti, už rankelės palaikyti, nėra taip paprasta ir lengva, juk dėmesio laukia ne du, o dvidešimt skirtingo amžiaus mažylių. Na, o auklėtojoms šventinę dieną buvo gera nors trumpam atsipalaiduoti ir į mažuosius pasižiūrėti iš šalies. Džiaugiamės, kad ši šventė padovanojo nuostabią geros nuotaikos, bendrystės ir šilumos puokštę. Visiems Žemėje užtektų vietos, džiaugsmo ir gerumo, jei visi siektume dalintis tuo gėriu ir vertybėmis, kuriuos turime. 

Nuoširdžiai dėkojame Editai ir Jonui Masiams ir tikime, kad tokių popiečių dar bus ne viena!

Dagiau nuotraukų fotogalerijoje

Auklėtojos Nijolė Stankūnienė ir Jolanta Juodsnukienė