Dėmesio!

Atnaujinta: Trečiadienis, 09 Spalio 2019

           Lopšelis-darželis ,,Saulutė” skelbia konkursą laisvoms  auklėtojų darbo vietoms užimti nuolatiniam darbui 1 etatu ir 0,5 etato.

Pretendentai pareigybėms užimti iki šių metų rugpjūčio 22 d. privalo pateikti šiuos dokumentus:

1. prašymą leisti dalyvauti atrankoje;

2. asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją;

3. išsilavinimą patvirtinančio dokumento kopiją;

4. gyvenimo aprašymą;

5. auklėtojo kvalifikaciją patvirtinančio dokumento kopiją;

6. pedagoginių ir psichologinių žinių kursų išklausymo dokumento kopiją;

7. atrankai pretendentas taip pat gali pateikti buvusių darboviečių rekomendacijas;

Dokumentai priimami darbo dienomis šiuo adresu:

J. Basanavičiaus g. 16, LT - 59151, Prienai

Telefono numeris pasiteiravimui: (8-319) 51202 

 E-paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Lik sveikas, darželi!

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

      Paskutinį gegužės šeštadienį su priešmokyklinio ugdymo grupės vaikučiais, jų tėveliais ir kitais šeimos nariais vykome į Kauno lėlių teatrą. Vaikai stebėjo spektaklį ,,Gulbė karaliaus pati“.

Gegužės 31 d. vyko atsisveikinimo šventė ,,Lik sveikas, darželi“. Šventės metu padėkojome būsimiems pirmokams už tai, kad dalinosi savo mintimis ir svajonėmis, kūrė ir sekė įvairias pasakas, piešė, mokėsi skaičiuoti, rašyti, pažinti raideles, žaidė, sportavo, šoko, dainavo ir aktyviai dalyvavo įvairiose darželio šventėse, projektuose, parodose  bei rajoniniuose konkursuose. Taip pat sveikinome visus vaikučius sėkmingai užbaigus mokslo metus, įteikėme priešmokyklinio ugdymo programos baigimo diplomus.

Skaityti daugiau: Lik sveikas, darželi!

Aplinkosaugos pradmenų ugdymas

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

             Aplinkosaugos pradmenų ugdymas lopšelyje-darželyje šiais mokslo metais vyko visus metus. Labai svarbu suteikti vaikams žinių apie atliekų rūšiavimą, ugdyti meilę gamtai, lavinti estetinius jausmus, skatinti kultūringai elgtis gamtoje, skiepyti draugiškumą ir pastabumą bei siekti, kad vaikai suvoktų grėsmingos žmonių įtakos gamtai pavojų. Ugdant ekologinį vaikų samoningumą ir aplinkosauginį mąstymą labai svarbi yra praktinė vaikų veikla.

Skaityti daugiau: Aplinkosaugos pradmenų ugdymas

Drąsus, stiprus ir vikrus

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

      ,,Drąsūs, stiprūs, vikrūs mes iš prigimties, niekas mūs nenugalės!“ taip gegužės 27-osios rytą skandavo į darželio kieme vykusią šventę ,,Drąsus, stiprus ir vikrus“ atžygiavę vaikučiai su savo auklėtojomis. Sportas - sveikatos šaltinis, tik sveika šeima yra laiminga. Todėl drauge sportuoti pakvietėme  tėvelius ir mamytes.

Skaityti daugiau: Drąsus, stiprus ir vikrus

Projektas ,,Užaugęs aš būsiu....“

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 

Pasaulyje yra daugybė skirtingų žmonių profesijų, su kuriomis susiduriame kiekvieną dieną, eidami į darželį, pietaudami ar apsipirkinėdami. Vaikams labai svarbu ir įdomu sužinoti, ką dirba jų tėveliai, ir kaip atrodo jų darbo vieta. Mažieji dar nedaug žino apie įvairias profesijas bei savo tėvelių darbą, tad pagrindinis projekto tikslas - skatinti tėvelius geranoriškam bendradarbiavimui ir naudingos bei įdomios informacijos apie savo profesiją pasidalinimui.

Skaityti daugiau: Projektas ,,Užaugęs aš būsiu....“