,,VELYKINIŲ KIŠKUČIŲ ŽAIDYNĖS“

Kategorija: 2022-2023 m.m. Paskelbta: Antradienis, 09 Gegužė 2023 Autorius Super User

    Vasario 13 d. – balandžio 18 d. mūsų darželis organizavo Prienų rajono ikimokyklinio amžiaus vaikų projektą ,,Velykinių kiškučių žaidynės“. Projekto partneriai:  Respublikinė ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija (RIUKKPA), Prienų kūno kultūros ir sporto centras, Prienų švietimo pagalbos tarnyba. Projektą užbaigėme, ikimokyklinio amžiaus vaikų  renginiu ,,Velykinių kiškučių žaidynės“.  

    Balandžio 18 dieną Prienų kūno kultūros ir sporto centras skambėjo nuo vaikų juoko, į ,,Velykinių kiškučių žaidynes“ susirinko vaikų komandos iš Skriaudžių, Jiezno, Balbieriškio ikimokyklinių ugdymo skyrių, taip pat dalyvavo Prienų l/d ,,Gintarėlio“, Prienų  l/d ,,Pasakos“ ir Prienų l/d ,,Saulutė“ komandos.  Žaidynes atidarė mažieji l/d ,,Saulutės“ ,,Sūkurio“ šokėjai. Susirinkusius vaikus pasveikino Prienų l/d ,,Saulutė“ direktorė Rita Drazdauskienė, Prienų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir Sporto skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas. Paskelbus žaidynių pradžią ikimokyklinio ugdymo mokytoja Laura Revinskienė visus pakvietė bendrai mankštai, pasimankštinus vaikai išsiskirstė po aikšteles, kuriose buvo paruoštos įvairios estafetės. Vaikai išbandė estafetes su kamuoliukais, su lankais, kamuoliais. Pasibaigus rungtynėms vaikams buvo įteiktos Prienų švietimo pagalbos tarnybos padėkos ir medaliai.

    Rajoninis  ikimokyklinio amžiaus vaikų renginys  ,,Velykinių kiškučių žaidynės“  Prienų rajone vyko pirmą kartą, tačiau manau, kad ne paskutinį, nes renginio metu išgirdome pageidavimų, kad šis renginys taptų tradiciniu. Tiek vaikai, tiek ikimokyklinio ugdymo mokytojos iš renginio išvyko linksmi ir puikiai nusiteikę.

    Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Vyr. mokytoja Laura Revinskienė

 

Peržiūros: 119