Išvyka

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

            Spalio 26 dieną su „Pelėdžiukų“ ir „Ežiukų“ grupės vaikais, aplankėme  Alytaus apskrities vyriausio policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariatą (toliau – Prienų r. PK)     Gausų mūsų būrį pasitiko Prienų r. PK veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja Edita Kubilienė. Ji aprodė  Prienų r. PK patalpas, laikino sulaikymo kameras. Supažindino mus su pareigūnų bičiuliu Amsiu, teorines žinias perteikė praktiškomis situacijomis, rodydama ir komentuodama filmukus - „Amsio patarimai vaikams“. Su dideliu susidomėjimu vaikai stebėjo įvairias situacijas, komentavo, uždavė ir atsakinėjo į užduodamus klausimus.

Skaityti daugiau: Išvyka

Dėdė Rudenėlis

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 Spalio 21 dieną Dėdė Rudenėlis mažuosius darželio gyventojus ir jų tėvelius pakvietė į tradicine tapusią Rudenėlio šventę. Pirmasis vaikučius pasitiko dailininkas Spalvelė (auklėt. L. Kubilienė), kuris džiaugėsi pasakišku rudens grožiu ir nusprendė nutapyti paveikslą, kad liktų prisiminimas apie rudenėlio spalvų gražumėlį ir derliaus didumėlį, kol šalna dar visko nenušaldė. Vos tik Spalvelė prakalbo apie šalną, salėje pasirodė Šalna (meninio ugdymo pedagogė Ž. Kondrotienė), ji paragino dailininką greičiau piešti, nes gali supykti ir viską nudažyti baltai. Pasidalinę mintimis apie tai, kaip reikia ruoštis žiemai, kaip apsisaugoti nuo peršalimo ligų, visi drauge užtraukė linksmą dainelę. Ją išgirdęs atskubėjo ir Dėdė Rudenėlis (auklėt. I. Kėvalienė).  Lauktam svečiui vaikučiai deklamavo eiles, dainavo daineles, o užmintos mįslės vertė pasukti galveles.

Skaityti daugiau: Dėdė Rudenėlis

Lankėsi Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio inspektorė

Atnaujinta: Trečiadienis, 09 Spalio 2019

 

Spalio 6 d. mūsų darželyje lankėsi Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio inspektorė Lina Damukaitienė. Gaisrinės saugos žinių ugdymo tikslais mūsų mažiesiems buvo surengta saugaus elgesio pamokėlė. Vaikučiai buvo mokomi, kaip iškviesti pagalbą bendruoju pagalbos telefonu 112, kaip saugotis gaisro ir kaip saugiai elgtis kilus gaisrui, ką daryti jei užsiliepsnoja drabužiai. Vaikai išmoko, kaip taisyklingai išjungti lygintuvą, kaip elgtis jei užsidega ant viryklės puode ar keptuvėje įkaitę riebalai.

Dėkojame viešniai už naudingą ir įdomią pamokėlę.

 Ž. Kondrotienė

Sveikinimas

Atnaujinta: Trečiadienis, 09 Spalio 2019

Dėmesio!

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

 

 

Lopšelis - darželis ,,Saulutė“ kviečia šešerių metų vaikučius lankyti priešmokyklinio ugdymo grupę.

PROJEKTAS "ŽALIOJI PALANGĖ"

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 Kovo - gegužės mėn. mūsų darželyje vyko projektas "Žalioji palangė". Prie šio projekto prisijungti pasiūlė Prienų Nemuno kilpų regioninio parko darbuotoja L. Šaltienė.  Grupėse vaikai sodino serenčių sėklas, prižiūrėjo dygstančias gėlytes, džiaugėsi jų žiedais. Gegužės mėn. gražiosios vaikų "augintinės" papuošė Nemuno pakrantę. Tėveliai taip pat neliko abejingi. "Pelėdžiukų" grupėje apsilankiusi Emos mamytė Gitana Valatkienė mokė vaikučius gaminti "oliziukus", gražiai juos apipavidalino. 

Skaityti daugiau: PROJEKTAS "ŽALIOJI PALANGĖ"

Mes augam sveiki, nes sportuojam visi!

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

Jau visai baigiantis mokslo metams, gegužės paskutinę dieną, vaikučiai susirinko į spalvingai išpuoštą darželio kiemą, kur vyko visų laukiama, nuotaikinga sporto šventė „Mes augam sveiki, nes sportuojam visi!“. Ši šventė – tai visus metus vykusio projekto „Augu sveikas, švarus, aktyvus“  finalinis renginys. Mažųjų sportininkų palaikyti atėjo tėveliai ir kiti įstaigos darbuotojai. Grojant linksmai muzikai, visiems kartu atlikus mankštą, į šventę atskubėjo du klounai Pykšt ir Pokšt. Įvairių pratimų ir užduočių pagalba, jie pasakojo vaikams, kaip yra svarbu būti aktyviems, kad augtume sveiki ir laimingi. Klounai Pykš ir Pokšt, auklėtojos organizavo estafetes, rungtis, įdomius žaidimus. Šventė baigėsi, tačiau pralaimėjusių nebuvo. Kiekvienos grupės vaikams ir tėveliams buvo įteiktos padėkos už aktyvų dalyvavimą šventėje.

Skaityti daugiau: Mes augam sveiki, nes sportuojam visi!

Žaidžiame teatrą

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 Mūsų darželyje jau kelinti metai iš eilės  tradiciniu tapo projektas „Žaidžiame teatrą“. Projektas  vyko ir šiais mokslo metais. Įstaigos pedagogės su ugdytiniais visus žiūrovus nukėlė į nuostabų pasakų pasaulį. Juk vaikučiams taip smagu vaidinti, inscenizuoti.

 Pirmieji į pasakų kelionę leidosi „Pelėdžiukų“ grupės vaikučiai su vaidinimu „Avinėlis beragėlis“, kurį parengė auklėtoja Danguolė Mikalauskienė. „Ežiukų“ grupės ugdytiniai su savo auklėtoja Danute Ivanauskiene  pristatė eiliuotą K. Kubilinsko pasaką „Katinėlis ir gaidelis“, paįvairindami ją muzikiniais intarpais. Nuotaikingą muzikinį spektaklį  „Du gaideliai“ visiems salėje susirinkusiems parodė „Voveriukų“ grupės mažieji aktoriai su savo auklėtoja Jolanta Juodsnukiene ir meninio ugdymo pedagoge Žydrūne Kondrotiene.

Skaityti daugiau: Žaidžiame teatrą

,,Margučio“ šventėje

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

 

Pažadinus, kas buvo užmigdyta,

Velykų saulė patekėjo rytą.

Prikėlė žolę, medį, plukės žiedą

Ir vis toliau per dangų rieda…

Bundant žemei, skleidžiantis pirmiesiems gėlių žiedams, ateina Velykų rytas, atnešdamas saulę, šilumą ir šviesą, dovanodamas šventę kiekvienam, o pirmiausia vaikams. Na, o pirmąjį sekmadienį po Velykų švenčiamos Vaikų Velykėlės. Balandžio 27 dieną Prienų parapijos namuose vyko ,,Margučio‘ šventė. Drauge su kitų ugdymo įstaigų auklėtiniais šioje šventėje dalyvavo ir mūsų darželio priešmokyklinės ,,Kiškučių“ grupės vaikai. Renginyje skambėjo atliekamos vaikų dainelės, eilėraščiai, minamos mįslės, ridenami margučiai. Mūsų priešmokyklinukai šventės dalyviams padovanojo ,,Ančiukų“ šokį ir linksmą dainelę. Sugrįžome ne tik kupini geros nuotaikos, bet ir apdovanoti saldžiaisiais prizais.

Norime padėkoti tėveliams, už pagalbą, kuriant sceninį įvaizdį. Atrodėme spalvingi ir žaismingi kaip tikri margučiai!

Meninio ugdymo pedagogė Ž. Kondrotienė

Margučių raštai

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 Ruošiantis didžiausioms ir gražiausioms metų šventėms Šv. Velykoms su priešmokyklinės ir ,,Ežiukų“ grupės vaikučiais apsilankėme Prienų krašto muziejuje. Čia dalyvavome edukacinėje programoje ,,Margučių raštų paslaptys‘‘. Jos metu mūsų vaikučiai buvo supažindinti su Velykų tradicijomis, papročiais, margučių marginimo būdais, jų raštų, ornamentų simbolika bei jos reikšmėmis. Taip pat apžiūrėjome margučių parodą ir išbandėme patį seniausią margučių marginimo būdą – marginimą vašku. Vaikai turėjo galimybę patyrinėti karšto vaško savybes ir dar kartą įsitikinti, jog marginant karštu vašku būtina laikytis saugaus ir atsargaus elgesio taisyklių.

Skaityti daugiau: Margučių raštai

Projektas ,,Miestas, kuriame gyventi gera"

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 

Vis auga auga ant širdies

Skalsiausias trupinys – gimtinė.

                 Just. Marcinkevičius

Gimtinė – tai vieta, kur gimsta, auga, gyvena žmogus. Gimtinė – tai gimtas namas, sodyba, kiemas, medžiai, sodas, laukai, upė...Gimtinė... Joje telpa viskas: mama ir tėtis, svyrančios rugių varpos pakelėje ir mėlynasis Nemuno vingis. Čia ir ošiančio beržo daina ir rami vaiko šypsena.

Vasario ir kovo mėnesiais mūsų darželyje buvo vykdomas projektas „Miestas, kuriame gyventi gera“. Šie mėnesiai pasirinkti ne atsitiktinai. Vasario 16 d. ir kovo 11 d. -  mums, lietuviams, labai svarbios datos. Todėl šiuo laikotarpiu didelį dėmesį skyrėme vaikų patriotiškumo, tautiškumo jausmo ugdymui. Grupėse gaminome trispalves vėliavėles, piešėme pilis, mokėmės eilėraščių, klausėmės legendos apie Prienų miesto įkūrimą.  Nagrinėdami įvairias temas, kalbėjome su vaikais apie mūsų gimtąją šalį Lietuvą, didžiausius miestus, sostinę Vilnių, daugelio gimtąjį miestą Prienus, įžymiausias jo vietas. Ne tik kalbėjomės, bet ir "Pelėdžiukų", "Voveriukų" bei "Ežiukų" grupės vaikams suorganizavome išvyką prie Kęstučio paminklo. Keliaudami, stebėjome tekantį Nemuną,  užsukome į Prienų parapijos bažnyčią, ant „Žiburio kalnelio“, apsilankėme „Ąžuolo“ progimnazijoje, „Žiburio“ gimnazijoje. 

Skaityti daugiau: Projektas ,,Miestas, kuriame gyventi gera"

Susitikimas su Prienų visuomenės sveikatos priežiūros biuro specialiste

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

      Kovo 15 dieną „Voveriukų“ ir „Pelėdžiukų“ grupių vaikučius aplankė vaikų ir jaunimo sveikatos priežiūros specialistė Birutė Vitkauskaitė. Ji atvyko iš Prienų visuomenės sveikatos priežiūros biuro papasakoti vaikams apie dantukų priežiūrą. Vaikučiai su savo dantų šepetėliais parodė, kaip valosi dantukus. Na, o specialistė, atsinešusi dantų muliažą ir didelį dantų šepetėlį demonstravo, kaip reikia taisyklingai valyti dantukus. Žiūrėjome filmuką apie dantukus. Specialistė mūsų mažiesiems paaiškino, kad norint išvengti ėduonies dantukus reikia valyti du kartus per dieną - ryte ir vakare vaikiška dantų pasta, o šepetėlį keisti kas tris mėnesius. Viešnia priminė, kad reikia nepamiršti kas pusę metų apsilankyti pas dantų gydytoją, o esant būtinybei tai daryti ir dažniau. Paklausti, ar kasdien valo dantukus, vaikai sąžiningai prisipažino, kad tai daro ne visada. Jei nuo pat mažens vaikus  įpratinsime valyti dantukus ir juos prižiūrėti, tai mūsų mažieji ilgiau džiaugsis savo gražia šypsena. Svarbu kuo ankščiau  įdiegti vaikui teisingus burnos higienos įpročius, kad jis galėtų džiaugtis sveikais dantimis visą gyvenimą.

Skaityti daugiau: Susitikimas su Prienų visuomenės sveikatos priežiūros biuro specialiste

Duonelės šventė

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

               Sienos geria šiltą kvapą,

Čia naktim duonutę kepa.

Vikriai sukasi kepėjai...

Tu duonele, atskubėjai

Vos praaušus - per gatves

Į erdvias parduotuves,

O iš ten - pas mus, pas mus

Pusrytėliams į namus...

Šiuo gražiu eilėraščio posmu šventinį renginį apie duonutę pradėjo „Ežiukų“ grupės auklėtinė Vakarė. Senelė („Pelėdžiukų“ grupės auklėtoja Danguolė Mikalauskienė“) vaikučiams papasakojo apie Šv. Agotos dieną, kuri minima vasario 5 dieną. Ji švenčiama ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Bažnyčioje tądien šventinama juoda ruginė duonelė. Jos sudžiūvęs kriaukšlelis visus metus laikomas pagarbioje vietoje – prie šventųjų paveikslų. Tikėta, kad pašventinta duona pagelbsti kilus gaisrui, saugo nuo ligų: nuo blogos akies (nužiūrėtoms karvėms grąžina pieną, atkeri nužiūrėtus žmones), padeda gydyti akių ligas, žaizdas, saugo nuo gyvatės įkandimo, o kilus gaisrui, duonos būdavo metama į ugnį, tikint kad ugnis nurims ir nesunaikins namų. Šventinta duonelė būdavo užkišama po trobos rąstais palubėje, įkišama į namo pamatus. Tokios duonos gabaliuką padėdavo ant krosnies, kad ugnis neišeitų ir neišplistų. Kilus perkūnijai ją laikydavo suspaudę rankoje, kad perkūniją atbaidytų. Todėl žmonės labai gerbdavo duonelę ir daug darbo įdėdavo, kad ją užaugintų. Po tokių Senelės žodžių „Pelėdžiukų“ grupės mergaitės inscenizavo lietuvių liaudies pasaką „Vištytės pyragas“, o „Ežiukų“ grupės auklėtinė Vėtrūnė (vilkas) su Seneliu (auklėtoja Danutė  Ivanauskienė ) vaidino pasaką „Kaip vilkas užsimanė duonos išsikepti“. Vaikučiai sužinojo, kokį ilgą ir sunkų kelią reikia nueiti, kol duonelė ateina ant mūsų stalo.

Skaityti daugiau: Duonelės šventė

„Tramtatulis 2017“

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

 

Kovo 7 dieną Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių – lietuvių liaudies kūrybos atlikėjų – konkurso „Tramtatulis 2017“ rajoninis ratas. Šio konkurso tikslas – skatinti jaunąją kartą domėtis savo krašto tradicine kultūra, skleisti liaudies kūrybą, ugdyti jaunuosius folkloro atlikėjus (dainininkus, muzikantus, pasakotojus). Konkursas skiriamas Piliakalnių ir Tautinio kostiumo metams paminėti.
       Džiaugiamės, kad drauge su 31 dalyviu iš viso rajono, konkurse dalyvavo ir mūsų darželio ugdytinė Joana Masytė (vadovė Ž. Kondrotienė).

Dėkojame Joanai, sveikiname ją ir linkime dar sėkmingesnių pasirodymų ateityje!

 

Meninio ugdymo pedagogė Ž. Kondrotienė

KAZIUKO MUGĖ

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

    Žmonės, pėsti ir važiuoti, iš visų pusių traukia į Kaziuko mugę. O ten – geriausi meistrų meistrelių darbai. Molio ąsočiai, puodeliai, puodynės... Iš šiaudų, vytelių pinti krepšiai krepšeliai, įvairiausi medžio drožiniai... Tik dairykis ir rinkis. Ypač traukia akį Vilniaus verbos. Nuo seniausių laikų jos pardavinėjamos per Kaziuko mugę, vieversiui giedant pirmąją giesmę.

O Kaziukas – tai iš tiesų Vilniuje prieš daugelį metų gyvenęs labai geras ir malons karalaitis Kazimieras. Žmonės labai jį mylėjo ir už jo gerumą vadino Kaziuku. Jam mirus, jo mirties dienai pažymėti buvo pradėtos rengti liūdnos eisenos. Bet vėliau žmonių susibūrimai darėsi vis linksmesni. Visi linksmai minėjo Kaziuką ir jam atminti sugalvojo rengti smagias muges, kuriose buvo ne tik perkama ir parduodama, bet ir linksminamasi, šokama ir dainuojama iš širdies.. Beje, per mugę pardavinėjami širdelės meduoliai nuo seno vadinami Kaziuko širdelėmis, kadangi Kaziukas buvo labai geros širdies.

Skaityti daugiau: KAZIUKO MUGĖ

Mes išvarėm šaltą žiemą

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

    Užgavėnės – viena seniausių tradicinų lietuvių liaudies švenčių, kuri patinka ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Buvo tikima, kad gerai pasilinksminus pasėliai gerai augs, gyvuliai bus sveiki,jauniems žmonėms gerai seksis šeimą sukurti, o seniems – ilgai gyventi. Todėl reikia Užgavėnes atšvęsti triukšmingai, daug ir riebiai valgyti, laistytis vandeniu ir žinoma sudeginti žiemos simbolį – Morę.

Ugdant vaikų supratimą apie lietuvių tautines tradicijas ir mūsų darželyje vasario 28 dieną, šurmuliavo Užgavėnių šventė "Išvarykim šaltą žiemą‼". Dar gerokai prieš šventę vaikučiai patys gamino velniukų, žydukų, raganų ir čigonų kaukes, mokėsi dainelių ir eilėraštukų. Na, o šventei prasidėjus visi sugužėjo į darželio kiemą apsitaisę spalvingais kostiumais ir nusiteikę išvaryti žiemą lauk.

Skaityti daugiau: Mes išvarėm šaltą žiemą

Duonos riekelėj žiemkenčio kelias

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

 Duona – vienas seniausių žmonių valgių. Jai skirta daug gražių žodžių, eilėraščių. Mūsų protėviai turėjo įvarių tikėjimų, apeigų. Sunkiai dirbo, kad stalą galėtų papuošti naminės duonos kepalu. Tešlos ruošimas, duonos kepimas, laikymas, raikymas turėjo net savotiškas apeigas, tikėjimus.

Artėjant Šv. Agotos dienai "Pelėdžiukų", "Voveriukų", "Ežiukų" ir “Kiškučių” grupės vaikučiai su savo auklėtojomis vyko į Prienų krašto muziejaus organizuojamą edukacinį užsiėmimą „Duonos kelias iki stalo“. Vaikai galėjo ne tik stebėti duonos kepimo procesą, bet ir jame dalyvauti: patys susiformavo užminkytos duonos kepalėlius, išsikepė ir savo duonelę parsinešė namo. Kol duona kepė, vaikai susipažino su ilgu duonos keliu – nuo rugio pasėjimo iki iškeptos duonelės padėjimo ant stalo, pamatė seniausius žemės įdirbimo, javų apdorojimo padargus, senovinius rakandus, pamėgino iškulti rugius spragilais, sumalti  akmeninėmis girnomis, išgirdo  apie tikėjimą magiškąja duonos galia, lemiančia derlių, žmogaus, šeimos gyvenimą.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Auklėtoja Jolanta

 

DRAUGYSTĖ

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

   Sausio 24 dieną priešmokyklinukus aplankė Prienų J. Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos vaikų skyriaus bibliotekininkės. Jos ne tik supažindino vaikus  su įvairiomis knygelėmis, bet ir daug papasakojo vaikams apie draugystę. Kartu su priešmokyklinukais samprotavome, kas yra draugai, kaip galima susirasti draugų ir draugauti, kas yra draugystė, kaip reikia elgtis norint turėti gerų draugų, kaip prisijaukinti draugystę ir neprarasti jos. Iš ,,draugystės krepšelio“ vaikai rinkosi įvairius daiktus ir pasakojo, ką jie mano apie draugystę. Ištraukus akmenį aptarėme, jog draugystė, kaip ir akmenėlis, turi būti stipri, tvirta, kieta, o ištraukus raktą svarstėme, kad raktas į draugystę – malonus elgesys, pagalba draugui ir šypsena.  Ištraukus pleistrą po ilgų svartymų apibendrinome, kad pleistras klijuojamas, kai skauda, tad draugui reikia padėti, kai jam skauda, paguosti, užjausti, suteikti pagalbą. Draugai juk gali padėti bėdoje ir užgydyti visas žaizdas. Taip pat buvome ištraukę paveikslėlį su besišypsančiu veideliu, kurio apibendrinimas buvo toks – šypsena stiprina draugystę, draugą malonu matyti, su juo gera būti, žaisti bendrauti ir nesipykti. Štai saldainiu galima pavaišinti draugą, su juo reikia dalytis ir nebūti godžiam, o plaukų gumytė gali nutrūkti, todėl draugystę reikia branginti ir saugoti, kad ji nenutruktų. Vatos gabalėlis reiškia švelnią ir minkštą draugystę, su draugu reikia elgtis švelniai, maloniai, vadinti vardu, nepravardžiuoti, nebūti šiurkščiu, piktu. Draugai, kaip minkštas vatos gabalėlis, bus atlaidūs, gebės suprasti ir padėti nelaimėje. O ištraukta moneta daug galėtų pasakyti apie turtingą draugystę. Kuo daugiau gerų draugų tuo draugystė turtingesnė.

Skaityti daugiau: DRAUGYSTĖ

Edukacinis projektas "Nariuotakojai darželyje"

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

     Nuo pat pirmųjų dienų vaikas tyrinėja jį supantį pasaulį. Vaikui tai nauja, nepažinta erdvė, kurioje viskas vilioja, domina, o gal kartais ir baugina. Ikimokykliniame amžiuje vaikai ypatingai smalsūs: noriai tyrinėja, kasdien išbando naujus, jiems nežinomus dalykus, stebi, eksperimentuoja. Per įgautą patirtį jie patiria įvairių išgyvenimų ir plėtoja pažintinę patirtį.    

Skaityti daugiau: Edukacinis projektas "Nariuotakojai darželyje"

Pasaulinė sniego diena

Atnaujinta: Antradienis, 15 Spalio 2019

    Sausio 18 – oji - Pasaulinė sniego diena. Šios dienos pagrindinis tikslas – priminti šeimoms, vaikams, kad žiemą įdomu judėti ir sportuoti lauke. Turint tinkamą aprangą, vaikų judėjimas ir šaltuoju metų laiku yra svarbus. Grynas oras yra reikalingas vaikų organizmui. Grūdindamiesi galime išvengti peršalimo ligų, sustiprinti imunitetą. Mūsų darželio bendruomenė taip pat nutarė paminėti šią dieną. Skambant nuotaikingai muzikai vaikai važinėjosi rogutėmis, kasė sniegą ir pylė sniego pilis, klampojo po sniegą, stebėdami savo ir draugų paliktus pėdsakus. Visas kiemas buvo tarsi didelis baltas popieriaus lapas, ant kurio vaikai piešė guašu...

Tikimės, jog Pasaulinė sniego diena suteikė vaikams naujų patirčių ir džiugių emocijų, o vaikai tapo dar sveikesni ir žvalesni.

 Dalinamės šio linksmo, judraus ir energingo Sniego rytmečio akimirkomis

 

Meninio ugdymo pedagogė metodininkė Ž. Kondrotienė

SVEIKINAME!

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

Nuoširdžiai sveikiname Editą ir Joną Masius, laimėjusius Prienų ir Birštono krašto laikraščio „Gyvenimas“ 2016-ųjų Metų žmonių nominaciją.  Darželio bendruomenė džiaugiasi ir nuoširdžiai dėkoja už paramą, aktyvų dalyvavimą darželio veikloje, už gražias ir prasmingas iniciatyvas.

 Skaityti plačiau

SU ŠVENTĖMIS!

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

„Atbėga elnias devyniaragis“

Atnaujinta: Antradienis, 08 Spalio 2019

 Sekmadienį prasidėjo Adventas – susikaupimo, ramybės, stebuklų laukimo metas. Advento metu turime pasiryžti būti geresniais, švelnesniais, kad Kūdikėlis Jėzus galėtų užgimti kiekvieno mūsų širdyje. Lapkričio 25 dieną darželio salėje įžiebėme žaliaskarę eglutę, kad Kalėdų šventės laukimas būtų džiaugsmingesnis ir spalvingesnis.

Skaityti daugiau: „Atbėga elnias devyniaragis“